Vinn spennende premie!

I forbindelse med lanseringen arrangerer vi en konkurranse hvor vinneren belønnes med en spennende forundringspakke fra Latin-Amerika!

Alt du trenger å svare på er: Hva kan du tenke deg å lese om, og hvorfor? 

For å delta; legg igjen svar i kommentarfeltet under og link til bloggen enten på din egen blogg eller på facebook. Vi gleder oss til å høre hva du er interessert i!

Vinneren blir annonsert på bloggen over nyttår – så følg med!

4 kommentarer til Vinn spennende premie!

 1. Barbro sier:

  Eg vil gjerne lese om den sosiale utviklinga i Latin Amerika og personlege erfaringer norske personer har med kulturen i dei forskjellege landa.

 2. Kjersti sier:

  Jeg kunne tenke meg å lese om latinamerikansk diasporas møte med Norge! Hvordan var det for eksempel å komme til Norge fra Chile på 70-tallet? Og er latinamerikanere godt integrert i det norske samfunnet? Hvorfor eller hvorfor ikke?

 3. Synne sier:

  Jeg kunne tenke meg å lese om ikheter og ulikheter mellom urfolkkamp i nord og sør.

  Jeg kunne også tenke meg å lese om hverdagsliv og utfordringer for Latin Amerikanere i Norge og nordmenn i Latin Amerika.

  Itillegg til dette selvfølgelig politiske analyser av situasjonen forskjellige steder i LA, idag såvel som historisk.

 4. Eirin sier:

  Hei
  Kjempe flott side! Gleder meg til å lese masse flotte saker her.

  Jeg kunne tenke meg å lese tekster fra hele Latin-Amerika. Det er mangel på god informasjon fra hele kontinentet, men noen land får alltid mer oppmerksomhet enn andre. Så fokus på bredde i innhold også geografisk hadde vært flott.

  Det ville vært interessant å se på Latin-Amerika fra USA. Kanskje finnes det en skribent i USA som se på kontinentet derfra?

  I tillegg synes jeg det hadde vært fint om bloggen kunne ha hatt en inndeling etter land også. Slik at man når det har kommet mange innlegg kan finne en oversikt over innlegg fra for eksempel El Salvador.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *